Ορθοπαιδική Φροντίδα Αιχμής

Γεώργιος Ποθητάκης Ορθοπαιδικός Χειρουργός.Εμπιστοσύνη και Εμπειρία

ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

ΔΕΥ – ΠΑΡ 17:00 – 21:00

 +30 21 0723 3281

Καλώς ορίσατε

στην ιστοσελίδα του Ορθοπαιδικού Χειρουργού Δρ. Γεώργιου Ποθητάκη.

Icon

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΘΗΤΑΚΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΘΗΤΑΚΗΣΧειρουργός Ορθοπαιδικός, Στρ. Ιατρός

Ο Γεώργιος Ποθητάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Μαϊου 1979.
Αποφοίτησε από το 7ο Λύκειο Παγκρατίου ως αριστούχος. Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2004 μετά από εξαετή φοίτηση με βαθμό “λίαν καλώς”. Ο ιατρός ομιλεί άπταιστα αγγλικά και γαλλικά και έχει καλή γνώση της ιταλικής γλώσσας.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων και πρακτικών ασκήσεων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Ακόμη έχει συμβάλλει στη συγγραφή επιστημονικών εργασιών και συγγραμμάτων που έχουν ανακοινωθεί σε συνέδρια και δημοσιευθεί σε περιοδικά, δραστηριότητα που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Συνδεσμοπλαστική All Inside

Wave

Με την νέα τεχνική χρήσης αποκλειστικά του ημιτενοντώδους ως μόσχευμα, επιτυγχάνεται η άριστη αποκατάσταση που υπάρχει με τη χρήση μοσχεύματος ισχνού-ημιτενοντώδους αλλά χωρίς να υπάρχει η λειτουργική έκπτωση λόγω της απώλειας και των δύο αυτών τενόντων.

Δισκοπλαστική με Discogel

Wave

Μια νέα πρωτοποριακή μέθοδος έρχεται να δώσει λύση σε αυτό το σύνηθες και επίπονο πρόβλημα των ασθενών. Η αναίμακτη και ανώδυνη μέθοδος discogel έχει πλείονα οφέλη και κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Χειρουργική αντιμετώπιση καταγμάτων Ισχίου

Wave

Το κάταγµα ισχίου είναι συχνότερο σε άτοµα µεγάλης ηλικίας έπειτα από πτώση στο σπίτι ή από άµεσο χτύπηµα στην πλάγια επιφάνεια του ισχίου.

Αρθροπλαστική γόνατος ελάχιστης επεμβατικότητας

Wave

Η αναθεώρηση Ολικής Αρθροπλαστικής είναι η χειρουργική επέμβαση για διόρθωση αποτυχημένης αρθροπλαστικής και αντικατάσταση της με νέα υλικά.

Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

Wave

Το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα αποτελεί το πιο συχνό αίτιο πόνου στο χέρι και οφείλεται στην πίεση του μέσου νεύρου μέσα στον καρπιαίο σωλήνα.

Icon

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΙΑΤΡΟΥ

Πως αποφάσισα να ασχοληθώ με την ιατρική και ειδικότερα την ορθοπαιδική, οι σπουδές και η πορεία στην ιατρική.

Κλείστε ραντεβού

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Μπορείτε να επισκεφθείτε το ιατρείο πάντα κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.